Healing

Varför Healing?

Vit Tids Healing är en urgammal healing som ger oss möjligheten att arbeta med en målsökande healing genom tid och rum. En healing som individuellt söker efter obalansen och finner behovet, vare sig det befinner sig inom eller utanför individen eller situationen man behöver hela. Den kan både läka och lugna men påverkar även omgivningen positivt om den haft en negativ inverkan på klientens hälsa eller liv.

Vit Tids Healing går in och når till den djupaste vibrationen av individens fysiska och metafysiska nivåer. Den arbetar även med de mest subtila av tankar, känslor och drömmar, samt för att skapa smartare lösningar, inspirera till nya idéer och fördjupa positiva upplevelser.

Hur går det till?

Under själva healingsessionen ligger eller sitter du bekvämt med slutna ögon och slappnar av i hela kroppen. Det bästa är att vara i ett tillstånd öppenhet och att tillåta vad som än händer i kroppen att hända., Samtidigt som du gör dig medveten om att du samarbetar i en kärleksfull, positiv och inspirerande process som kommer till dig från Källan/Universum/Gud (välj själv) och som verkar för att ge dig exakt det du behöver just vid sessionen.

Närhealing tar ca 50-60 minuter och distanshealing tar ca 30 minuter. Den helande kraften ger en djup avslappning och öppnar din kontakt med skapelsens frekvens av villkorslös kärlek.

Vad ger det för resultat?

Universell vit tids healing kan balansera allting, både fysiskt, psykiskt och emotionellt. En närhealingsession håller i ca 30 dagar och en distanshealingsession i en vecka. Den tar en till tre sessioner att komma tillrätta med de obalanser individen har.